Επιχειρηματικές Ασφαλίσεις

 • Home
 • Επιχειρηματικές Ασφαλίσεις
Είστε εδώ:

Ενδεικτικά παραθέτουμε ορισμένες από τις συμβάσεις ασφάλισης επιχειρηματικών κινδύνων που η εταιρεία μας διαθέτει στους πελάτες της. Η γκάμα των επιχειρηματικών ασφαλίσεων μπορεί να καλύψει κυριολεκτικά κάθε ρίσκο εμπράγματο, ευθύνης, οικονομικής ή άλλης αποθετικής ζημίας που μπορεί να εκτεθεί μία επιχείρηση.

fleet
7b

Company & Product Profiles

Συνεργασίες μας

  Latest Posts
  09 Mar 2016
  Share

  Μεταφορά των γραφείων της εταιρίας μας!

  Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες τα γραφεία της εταιρίας μας μεταφέρθηκαν σε νέα διεύθυνση στο Χαλάνδρι, Ζωοδόχου Πηγής 42, Τ.Κ. 15231. Από 15/03/2016 θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στον νέο μας χώρο και να σας εξυπηρετήσουμε.

  Latest Posts
  09 Feb 2014
  Share

  Βράβευση THESIS BROKERS

  Η εταιρία μας βραβεύτηκε από τους LLOYD’S Coverholders CROMAR LTD σε εκδήλωση τους για τα 10 χρόνια της εταιρίας στην Ελλάδα, παρουσία αντιπροσώπων ηγετικών Συνδικάτων των LLOYD’S (Kiln, Beazley, QBE) για τον επαγγελματισμό, την εξειδίκευση & την υψηλή παραγωγή μας σε εξειδικευμένα προϊόντα ασφάλισης για επιχειρήσεις. Την τιμητική συμβολικό πλακέτα της βράβευσης, για την εταιρεία μας,[.....]

  Latest Posts
  08 Feb 2014
  Share

  Καλωσορίσατε…

  Καλώς ήλθατε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Thesis Brokers…. Μέσω αυτής μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα της εταιρείας μας, άρθρα για τις επιχειρηματικές ασφαλίσεις, εξελίξεις της ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής παγκόσμιας αγοράς καθώς και τις τελευταίες μελέτες (case-studies) της εταιρίας μας για νέους και υφιστάμενους εταιρικούς πελάτες μας. Καλή περιήγηση !